Referencer » MASH har åbnet deres seneste restaurant i Danmark

MASH har åbnet deres seneste restaurant i Danmark

Restauranten åbnede i december 2016. Den er centralt placeret i centrum af Odense.

Retail Reflexions blev bedt om at levere lyset over bordene og i vinrummet. Det var et krav, at lyskvaliteten  skulle være den bedst mulige. Samtidig skulle alt lyset i restauranten nemt og enkelt kunne styres via et lysstyrings anlæg. Dette sikrede, at det blev nemt, at skabe den til hver en tid ønskede stemning i restauranten.

 

Armaturvalget faldt på ”APTO” en lille effektiv skinnespot fra Lumenpulse Alphaled med Xicato teknologi med et Cri på 98 og 2700 Kelvin.

I vinrummet blev valgt skinnespot Pluriel fra Lumenpulse Exenia.

Begge Dali dæmpbare.

 

Styring skulle kunne dæmpe de leverede spots, men også pendel- væg- og barlamper som MASH selv leverede. Disse lamper var udstyret med E27 dæmpbare LED lamper.

Retail Reflexions løste opgaven ved at vælge den meget enkle og nemt programmerbare LUTRON® Dali styring Grafik Eye QS, hvortil der blev koblet et LUTRON®  analogt 4 kanals dæmpermodul, til pendler og væglamper.

Dæmpermodulet blev styret via Grafik Eye enheden sammen med de Dali dæmpbare skinnespots. Herved havde MASH fået en helt integreret løsning der kunne styre alt lyset i restauranten.

Restaurant Manager Mirek Nørkjær og personalet på MASH i Odense blev hurtigt fortrolige med den simple betjening af, og programmering af,  Grafik Eye styringen, som fuldt ud opfylder de krav man på forhånd havde stillet til lysstyringen.

 

Design: Copenhagen Concepts. http://www.cphconcepts.dk/

Rådgivning: NT Consulting. http://www.ntcon.dk/

Foto kreditering: Fotograf Claudia Dons www.claudiadons.dk

El installation: El-Fyn, http://el-fyn.dk/

Belysning og Styring: Retail Reflexions. https://www.retailreflexions.com/

 

Labels Interiör
Share