Referencer » Endnu et Lutron© Lysstyrings projekt.

Endnu et Lutron© Lysstyrings projekt.

Retail Reflexions har for Slots- og Kulturstyrelsen gennemført et stort projekt, hvor vi i en af Styrelsens mange ikoniske kulturejendomme har installeret et komplet Lutron lyskontrol anlæg.
Lyset kontrolleres til daglig via Lutron© APP Home+ som kører på en iPad. Via bygningens wi-fi netværk har man så tilgang til styring af hele lysanlægget overalt, hvor der er wi-fi dækning.
Der er herudover leveret ét fast trykknappanel, centralt placeret, i tilfælde af at wi-fi netværket går ned.
 
Installationen blev gennemført over en periode på nogle få dage, som blev afpasset med huset brugere, således, at det greb så lidt som muligt ind i bygningens daglige ”liv”. Anlægget blev taget i brug lige før jul sidste år, og har kørt uden problemer lige siden. Brugerne er meget tilfredse med den store brugervenlighed og muligheden for at lave tilpasninger via Lutron Home+ Appén. Man behøver således ikke lave om i selve kilde programmet med deraf følgende omkostninger og besvær. Dette er helt i tråd med Lutrons tilgang til lysstyring, det skal være nemt og uden problemer for brugeren. Samtidig med at der er en utrolig høj grad af driftssikkerhed.
 
Slots- og Kulturstyrelsen, se http://slks.dk/forside/
Lutron se http://www.lutron.com/europe/Pages/default.aspx
Retail Reflexions se https://www.retailreflexions.com/

Labels InteriörStyrsystem
Share