Referencer » Bryggebroen i København i nyt lys

Bryggebroen i København i nyt lys

Første installation med LumenTalk DMX styring i Skandinavien.

Retail Reflexions har i samarbejde med Kemp & Lauritzen A/S til Københavns Kommune leveret en ny avanceret belysning af Bryggebroen,  en cykel- og gangbro, der forbinder Fisketorvet og Islands Brygge. Broen blev bygget i 2006.

Til at løse opgaven blev der anvendt Lumenbeam Grande med RGBW og LumenTalk fra Lumenpulse. Lumenbeam er en serie af udendørs LED armatur der er blevet solgt til udendørs projekter over det meste verden i gennem de sidste 10 år.

Armaturerne fås i en lang række lumenpakker, hvidt lys, tunable white, RGB og RGBW.

I dette projekt udnyttede vi, at  LED sektionerne i armaturet kan styres individuelt og udstyres med forskellig optik, således at en særlig geometri, her undersiden af broen, kan belyses meget nøjagtigt.

Lumenpulse har udviklet et enestående kontrolsystem LumenTalk som betyder, at man kan sende styresignaler (Dali, 1-10V og DMX) direkte igennem forsyningskablerne til armaturet. Herved er styrekabler overflødiggjort.

Med denne løsning har Københavns Kommune nu fået alle muligheder for at lave lysscenarier tilpasset forskellige events der afholdes i byen. Herved får belysningen en vigtig rolle når bybilledet også om aftenen skal afspejle byens dynamik og puls.

Foto akreditering: Thomas Thomsen, Morten Bagger og Retail Reflexions

 

Labels Exteriör
Share