Referencer » Belysning og styring i Restaurant 108

Belysning og styring i Restaurant 108

Restaurant 108 (www.108.dk) åbnede 2016.

Belysningen skulle skabe den intime stemning, og samtidig også have en kvalitet, så i billeder taget med bl.a. mobiltelefoner blev farver og detaljer gengivet bedst muligt.

Al øvrig belysning skulle sikre optimale forhold for personale.

For at opnå denne helhedsløsning blev Retail Reflexions valgt til at levere både belysning og samtidig et komplet lysstyringssystem.

Retail Reflexions løste denne opgave ved netop at drage fordel af, at vi i vort produktprogram har armaturer der kan løse opgaver lige fra simple grundarmaturer til højkvalitets LED belysningsløsninger.

Det forhold at Retail Reflexions tog ansvar for at levere både belysningen og den komplette  styring betød at Restaurant 108 kun havde én leverandør der tog ansvar for den totale løsning.

Alle armaturer styres via et Lutron dali system, hvor man har mulighed for både at styre lyset direkte via betjeningspaneler men også trådløst via Lutron "Home+" APP.

Adm. Direktør Thomas Østergaard Bagge og restaurations chef Jacob Møller har med Lutron systemet netop fået frihed til på en simpel måde altid at kunne tilpasse belysningen og dermed skabe den stemning der ønskes.

Retail Reflexions ønsker Restaurant 108 et stort tillykke med Michelin Stjernen, som blev tildelt i februar 2017.

Design og interiør blev udført at Space Copenhagen (www.spacecph.dk/).

Rådgiver Niels Thorald Rasmussen, NT Consulting. (www.ntcon.dk/)

Foto copyright: wichmann+bendtsen photography og Retail Reflexions

Labels Interiör
Share